Latinescul “Ad Rem” se traduce in limba romana prin “la subiect”, “fara ocolisuri”, exact asa cum am construit modulul de comunicare pe care vi-l propunem sub acest nume.

“Ad Rem” experimenteaza diferite forme de comunicare si releva cea mai potrivita abordare, in functie de tipologia emitatorului, contextul general al comunicarii si asteptarile receptorului.

Cursul presupune 90% experienta practica, exercitiile a caror baza se regaseste in psihologie si in teatru, se concentreaza pe comunicarea unu la unu si catre grupuri medii, de pana la 30 de persoane, urmarind inlantuirea logica a fluxului de comunicare, analiza nivelului de expectanta si reactiile specifice.

Pentru comunicarea catre grupuri mai mari va recomandam programul « All To Know » specializat in acest gen de comunicare, « Public Speaking », detalii pe site www.all-to-know.ro

Miza cursului este reusita fiecarui participant de a-si gestiona comunicarea cu claritate si fara blocaje, de a determina un flux de informatie adaptat necesitatilor contextuale si de a recunoaste si respecta orizontul de asteptare comun (emitator-receptor).

La finalul cursului asiguram pentru participanti:

– o mai buna cunoastere de sine, intelegerea potentialului si a limitarilor proprii

– contientizarea tehnicilor de evitare a blocajelor si utilizarea elementelor compensatorii

-recunoasterea nevoilor de comunicare si adaptarea fluxului de informatie si a stilului de transmitere

– familiaritatea cu tiparele non-verbale si dezvoltarea capacitatii de exprimare a empatiei

“All To Know” este pregatita sa ofere consultanta gratuita timp de doua luni, la solicitarea participantilor.

Suntem convinsi ca « Ad Rem » nu este doar o posibilitate de a exersa comunicarea in diversele ei forme, ci si o minunata oportunitate de dezvoltare personala a carei valoare adaugata poate fi usor sesizata. « All To Know » detine toate atu-urile pentru a va fi suport in dezvoltarea competentelor de comunicare si suntem pregatiti sa depasim asteptarile obisnuite de la un astfel de program, PERMITETI-NE SA VA DEMONSTRAM!