De ce este importanta cercetarea de marketing? Ce tehnici si metode se pot utiliza? Cate resurse ar trebui sa alocam cercetarii de marketing? Si, poate cel mai important, cum folosim in mod practic si eficient rezultatele cercetarii de marketing?

O prezentare exhaustica a tehnicilor si metodelor de cercetare de marketing, a rolului si importantei acesteia in cadrul companiei. Va vom oferi o trecere in revista a metodelor utilizate in cercetarea de marketing, de la cele mai simple la cele mai comple. Vom avea exemple practice si studii de caz si ii vom invata pe participantii la acest seminar sa aplice practic si eficient rezultatele unei cercetari de marketing in activitatea curenta a companiei.

Am realizat cercetari de marketing diverse, pentru domenii diferite, am invatat sa aplicam cele mai eficiente metode, sa extragem informatii valoroase pentru companie, dar mai ales, am invatat sa aplicam rezultatele cercetarilor de marketing si sa obtinem rezultate concrete. Ne dorim sa va fim de folos, permiteti-ne sa va demonstram!