Ce înseamnă consiliere
în dezvoltare personală?
Un consilier de dezvoltare personală, cu experiență și dedicare, va fi alături de tine cu recomandări, exemple, informații, exerciții practice astfel încât să ai repere clare privind direcțiile de dezvoltare posibile. Alegerile sunt întotdeauna ale tale, știind însă că orice ai alege consilierul tău va fi lângă ține cu înțelegere și susținere astfel încât să ajungi exact acolo unde îți doreșți gestionând autonom și în siguranță noile situații în care te înscrii.
Sesiunile de dezvoltare personală sunt organizate fie individual în întâlniri de o oră, fie în grupuri de maximum 5 persoane în sesiuni de 2 ore, în funcție de alegerea ta.
Hai să ne cunoaștem!
Permite-ne să-ți demonstrăm competența noastră în lucrul cu oamenii și angajamentul nostru de a aduce valoare în viața lor!
Când este nevoie
de consiliere?
- când se află într-o situație complexă în viața personlă sau profesională pe care nu știe cum să o rezolve;
- când își dorește să se cunoască mai bine;
- când dorește să și îmbunătățească calitățile intrinseci;
- când dorește o relație superioară cu sine și cu ceilalți;
- când dorește să afle metode, căi, variante diferite de a aborda situații de viață;
- când simte că are nevoie de sprijinul, înțelegerea și competența unui specialist;
- când își dorește un plan clar de dezvoltare personală.
Cui ne adresăm?
Adulților
Cuplurilor
Cum lucrăm?
Sesiuni de grup – maximum 5 persoane – 2 ore și jumătate
Ce îți oferim
- înțelegere și susținere;
- competență dobândită în mulți ani de lucru cu oamenii;
- expertiză unor profesioniști, cu reziliență, perseverență și rezultate confirmate;
- angajamentul că aducem la îndemână ta tot ceea ce ne stă în putință pentru a beneficia de ceea ce ai nevoie în situația specifică pe care o discutăm;
- cele mai potrivite metode, tehnici, practici, exerciții, baterii de teste, informații care să susțină procesul tău de dezvoltare;
Beneficii
Care este diferența dintre
consiliere personală, psihoterapie, coaching?
Dezvoltarea personală se concentrează pe abilități intrinseci, trăsături de personalitate și comportamente pentru a fi conștientizate, cultivate și îmbunătățite pentru a asigura satisfacție în viața personală, de familie și la nivel social.
Psihoterapia presupune concentrarea pe funcționarea psihicului uman. Psihoterapia are focus pe trecut, traumă și probleme personale, identificând cea mai bună metodă de eliberare. Remodelează emoțiile și gândurile pentru a găși o formă superioară de manifestare internă și externă. Este un proces care lucrează cu trecutul pentru a construi prezentul și viitorul.
Coaching-ul se concentrează pe dezvoltare, nu are interes asupra problemelor, ci asupra metodelor de soluționare. Ai nevoie de coaching nu atunci când sunt situații problematice (în această situație consilierea te poate ajuta mai mult), ci atunci când te afli într-o o situație de confort care poate să genereze „mai bine”, „mai mult success”, „mai multă învățare”, atunci când îți dorești sa realizezi mai mult și mai bine în viață personală și/sau profesională. Coaching-ul oferă dezvoltare continuă, are un caracter profilactic prin care poate mai bine anticipa, evita, găși noi cai de evoluție.