Ai fost intotdeauna un leader, dar e timpul sa devii manager? Esti manager, dar n-ai fost inca leader? Care este diferenta intre cele doua si cand poti stii ca gestionezi eficient cele doua zone? Ce trebuie sa faci ca sa le mentii in echilibru? Cum te percep ceilalti si cum poti schimba perceptia lor?

Va vom sustine pe parcursul trainingului sa gasiti raspunsurile potrivite pentru dumneavoastra si echipa pe care o gestionati. Vom exeresa cele doua roluri astfel incat la finalul intalnirii sa le considerati naturale. Propunerile noastre va vor arata aspecte interesante din cele doua zone, perspectiva pe care le puteti aborda in faza de test pentru a va fi mult mai usor in „live”.

Vom intelege impreuna cum se leaga notiunile de mai sus de ciclul de viata al echipei, de cultura acesteia, de tipologia ei si cum sunt influentate de potentialii leaderi.

De asemenea, va propunem solutii care ne vor ajuta sa abordam leaderii informali si pe cei cu influenta negativa, folosind potentialul lor in directia realizarii obiectivelor de grup.

Am identificat si dezvoltat sute de manageri, experienta noastra va va fi de folos. Permiteti-ne sa va demonstram!