Cum puteti sa vindeti mai mult? Cum sa aduceti mai mult impact in relationarea cu oamenii? Cum sa reusiti sa tratati eficient obiectiile? Care ar fi acel mesaj miraculos care poate sa atraga clientul? Ce ii pot spune ca sa il fidelizez? Ce secrete trebuie sa detin ca sa deschid comunicarea cu clientii mei? Ce inseamna eficienta in negociere?

Sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri vor fi pe larg prezentate intr-un curs ce imbina notiunile teoretice despre vanzare, cu exercitii practice de comunicare, negociere, personalitate si profiluri de client in functie de compania si de piata careia se adreseaza. Discutam pe larg despre profilul vanzatorului, despre competentele si abilitatile sale, despre cum influenteaza omul care vinde clientul si abordarea lui.

Un curs ce pune in context clientul, vanzatorul, compania, produsul, piata in perspectiva rezultatelor pe termen lung.

Noi intelegem vanzarea ca pe o relatie ce se constuieste si dureaza. Am construit echipe de vanzari care au succes, putem sa va garantam un parteneriat reusit. Impreuna vom gasi solutii pentru dumneavoastra, permiteti-ne sa va demonstram!