A fi leader sau manager presupune sa ai in primul rand o atitudine potrivita

Care este aceasta atitudine si cum o poti dobandi?

Iti vom detalia intr-un training gandit sub forma de workshop pentru a te ajuta sa descoperi tot ceea ce ai nevoie sa stii.

Vei fi cel care va crea ritmul echipei tale. Care va fi acest ritm? Care este ritmul cel mai potrivit tie? Cum il imprimi echipei? Cand stii ca echipa e pregatita sa accepte ritmul tau? Cand si cum stii ca functioneaza? Cate concesii poti sa faci? Care este rabatul de la calitate pe care ti-l permiti? Care este cheia succesului pentru tine si echipa ta? Sunt doar cateva intrebari la care e obligatoriu sa ai raspuns, daca vrei…si stim ca vrei, sa fii leader si mai ales, daca vrei…si stim ca vrei,sa devii manager.

Un workshop bazat integral pe exercitii practice si feedback. Un workshop in care analiza ta si a modului de reactie a celorlalti te va face sa intelegi cat de important este sa constientizezi detaliul. El face diferenta.

Ceea ce am invatat in ani de experienta manageriala, am transferat intr-un training pe care il vom adapta nevoilor tale. Permiteti-ne sa va demonstram!