Cunoastem nevoia de rezultate imediate, intelegem presiunea lui ACUM si stim ca ceea ce obtinem trebuie sa dureze si sa produca efecte pozitive pe termen lung.

Efficax este cuvantul latin pentru eficienta. Va propunem prin acest program un concentrat de informatie cu ajutorul careia sa puteti identifica metodele rapide si potrivite contextului de business pentru a ajunge la rezultate valoroase, cu minim de costuri operationale, procese fluente si comunicare adaptata.

Principalele beneficii:

 

  • Dezvoltarea competentelor interne care sa permita imbunatatirea continua
  • Cresterea satisfactiei angajatilor
  • Dezvoltarea business-ului
  • Imbunatatirea satisfactiei clientilor

Prin « Efficax » veti reusi sa simplificati fluxuri si procese care sa permita eliberarea unor resurse si realocarea lor in alte zone necesare dezvoltarii business-ului. Fara investitii suplimentare, punand in aplicare lucruri relativ simple, veti putea reduce costurile fluidizand procesele, veti reduce timpii de asteptare, veti reusi sa va concentrati pe vocea clientului : un castig real in volum si calitate !

Programul este un mix de consultanta si training prin care « All To Know » va va sprijini sa analizati corect contextul specific de business, detaliind procesele esentiale si liniile de dezvoltare, identificand KPI-i si targetele reprezentative. De asemenea, vom recomanda formula de guvernanta potrivit tipului de business si va vom sustine in implementare astfel incat in scurt timp sa minimizam pierderile de orice tip si sa reusim ajustarea porceselor in sensul planului de actiune stabilit.

« All To Know » asigura, de asemenea, planul de comunicare adaptat procesului de schimbare, diminuand rezistenta iminenta si determinand acceptul si implicarea participantilor.

Am experimentat deja efectele implementarii unui astfel de program si putem sa confirmam valoarea sa adaugata, ne asumam responsabilitatea rezultatelor, PERMITETI-NE SA VA DEMONSTRAM !