Ce este marketingul? Cine si de ce are nevoie de marketing? Trebuie sa aiba si alti angajati ai companiei notiuni de marketing? De ce?

Iata doar cateva din intrebarile la care dorim sa va ajutam sa raspundeti. Pentru ca „marketing” este o stare spirit, o permanenta preocupare a fiecarui angajat din companie pentru a face mai mult si mai bine astfel incat clinetii companiei sa fie multumiti. Si, in final, sa cumpere produsele oferite de companie. De ce ar trebui ca persoana care se ocupa de curatenie sau angajatul de la IT sa inteleaga ce este marketing-ul si care este rolul lor in acest concept? Pentru ca munca fiecarui angajat este importanta in angrenajul complex al unei companii, pentru ca, fara sa fie curat sau fara sa functioneze perfect sistemele IT, clientii vor inceta, poate nu astazi, dar cu siguranta maine, sa mai cumpere produsele companiei.

Am cunoscut colective diverse si am consiliat echipe de succes care au inteles ca, fara marketing, o companie nu poate merge mai departe. Si cele care au reusit sa depaseasca momentele dificile sunt cu adevarat echipele in care marketing-ul a devenit o stare de spirit. Ne dorim sa va fim de folos, permiteti-ne sa va demonstram!