Nutriție pentru minte și suflet

Un webinar ce aduce un plus de echilibru în relația cu noi înșine/însene, prin exerciții de conectare la sine, acceptare a vulnerabilităților și  concentrare pe ceea ce avem valoros chiar în acest moment.

Webinarul este împărțit în două sesiuni. 

Un atelier despre bazele nutriției mentale și emoționale, 8 septembrie, și o sesiune de Q&A, 10 septembrie, în care vom discuta pe baza unor cazuri specifice, solicitate de participanti. Vom răspunde la întrebările fiecărui participant și te vom îndruma în funcție de particularitățile contextului tău de viață.

Atelierul își propune:

 • Susținerea înțelegerii nivelurilor personale de atașament
 • Clarificarea rolului protectiv al fricii și felul în care putem să colaborăm cu frica noastră
 • Integrarea unor mecanisme de fitness mental
 • Înțelegerea unor elemente de bază de nutriție emoțională: 
 • cum să ne ferim de furtul de energie
 • cum să ne hrănim cu energii și emoții pozitive în cel mai potrivit mod pentru noi
 • cum să rămânem în vibrație înaltă

Ce vei câștiga?

 • O perspectivă mai largă asupra corpului nostru mental și emoțional
 • Un set de exerciții de disciplină mentală și control emoțional
 • Un set de instrumente de bază pentru menținerea într-o vibrație înaltă
 • O mai bună înțelegere și acceptare de sine

Când? 

8 și 10 septembrie, ora 19.00

Cost 50 ron

Plata poate fi depusă în contul IBAN RO20RZBR0000060018953154 RONRaiffeisen Bank,  Agenția Colentina, până la data de 7 septembrie, iar dovada plății va fi trimisă la adresa de e-mail stefania.gugu@all-to-know.ro.

TESTIMONIALE

SCOALA DE COACHING ALL TO KNOW, editia 1 (2019 – 2020)

Fie ca vrei sa faci un pas important in dezvoltarea ta personala, invatand o noua modalitate de rezolvare a situatiilor diverse cu care te confrunti in fiecare zi, fie ca iti doresti o cariera de coach, iti recomand cu toata increderea Scoala de Coaching organizata de Alexandra.
As fi crezut ca cei 30 de ani de experienta in formarea de echipe, cu provocari multiple, cu rezolvari de situatii de la cele mai simple la cele mai complexe, cu participare la multiple training-uri de specialitate, m-au "echipat" cu tehnici si cunostinte suficiente despre felul in care poti ajuta o persoana sa performeze, sa isi gaseasca motivatia, sa se descopere pe sine. Cursurile sustinute de Alexandra la Scoala de coaching mi-au oferit o noua perspectiva, o abordare diferita, corenta si structurata. Alexandra face mai mult decat "sa livreze" un simpu curs de coaching... combina intr-un mod admirabil cunostinte vaste din psihologie si iti explica fiecare tehnica de coaching, cu exemple concrete, practice. La cursurile ei nu te plictisesti niciodata si nici nu iti trece prin minte sa verifici cat mai este ceasul... din contra.
Scoala de coaching este o investitie in tine, pe termen lung, iar Alexandra reuseste prin multa implicare si entuziasm sa ofere o experienta valoroasa fiecarui participant. Iti recomand din suflet acest curs, este pentru TINE!

Liliana DumitruDirector Contact Center, BRD GROUPE SOCIETE GENERALE

Sa lucrezi cu Alexandra Olteanu ( All to Know) este o bucurie. Alexandra este pur si simplu autentica si intruneste o conditie esentiala, are experienta in lucrul cu oamenii, in dinamica echipelor, intelege presiunea rezultatelor, a KPIurilor si imbina foarte frumos aceasta experienta cu formarea teoretica si metodica.
Este pasionata de coaching si transmite asta si cursantilor ei; eu fiind un mare Toma cand am inceput anul trecut si ajungand azi sa aplic in viata privata sau profesionala cu entuziasm tehnici de coaching.
Multumesc Alexandra pentru perspectiva noua pe care mi-ai oferit-o pe parcursul celor trei module parcurse; astept cu mare interes continuarea calatoriei.
Succes!

Andreea NiculaeSenior Manager, ACCENTURE

Participarea la acest program a raspuns la nevoia mea de relatie si asta datorita, inainte de toate, a pozitionarii formatorului in raport cu noi. Am gasit intelegere, sustinere, implicare, daruire, generozitate, pasiune, expertiza, un cadru professional dar casual, convivial dar challenging. Aici lucrurile nu se fac cu manusi…se fac cu mainile goale, “in ring”. Aici nu e loc pentru cenzura neproductiva.

Marina BalulescuSuport Clienti, HONEYWELL

Ma bucur ca am optat sa vin la acest curs.
Am descoperit ca in viata mea prioritatea actiunilor trebuie sa se schimbe.
Esti o persoana deosebita si ai devenit un model pentru mine. Cursul este extraordinar. O sa-l recomand cu placere.

Aura PopaDirector Financiar Baumit

Programul Scoala de Coaching a fost mai mult decat mi-am imaginat:
- structura si in mod deosebit continutul au fost la superlativul absolute;
- bibliografia recomandata a acoperit toate posibilele dorinte de aprofundare a
domeniului;
- daca vocabularul nostru este mai limitat in ceea ce priveste descrierea cursului, nivelul final al fiecarui cursant este mai mult decat relevant

Mihaela IuhaszDirector Desfacere si Relatia cu Cientii Delta Glass

Modulele de coaching prezentate in cadrul ,,All to know", m-au facut sa înteleg si sa aplic diferit coaching-ul, fata de psihoterapie. Fiind psiholog, gandeam cu palaria de psiholog si dupa acest curs, s-a produs in mine o schimbare, arat personala, cat si profesionala.Toate activitatile, exemplele au fost abordate intr-o maniera facila si creativa, astfel incat sa integram insasi esenta coaching-ului. Am eliminat ,,de ce" din vocabularul meu, am realizat care poate fi puterea perspectivelor diferite si pot sa spun ca in urma cursului, sunt mai bogata. Recomand cu drag, ,, All to know, atat pentru partea de coaching, training sau consultanta. Din experienta personala, stiu ca alături de formatori scolii, veti gasi raspunsurile de cate aveti nevoie, indiferent de tema sau nevoiile pe care le aveti!

Cristina AtanasoaieiManager HR, Zaplo

Ma bucur nespus de mult ca am luat decizia de a urma Scoala De Coaching All To Know.
Iti multumesc pentru rabdarea, caldura, linistea si profesionalismul cu care ai raspuns zecilor de intrebari si iti multumesc ca m-ai ajutat sa ma intorc catre mine.
Stiu ca acesta este doar inceputul, insa acum,avand lentilele mai curate, voi vedea lumea din jur mai clar.

Adina BarbuManager Clinica Centrokinetic