Cât de mult avem puterea să intervenim în propria noastră viață?

Scenariile vieților noastre sunt scrise de noi? Cum? Când?

Dacă ți se întâmplă să ai momente de nesiguranță, neliniște, vinovăție, dacă ți se întâmplă să trăiești uneori mai mult în iluzii, decât în realitate, cu siguranță ți-ar prinde bine să înțelegi ce ar putea să stea la baza acestor momente și mai ales cum poți să le influențezi astfel încât viața ta să devină mai ușoară și mai frumoasă.

Schimbarea modului de a gândi și de a acționa nu este posibilă fără intervenția ta conștientă și reactualizarea metodelor de acțiune în funcție de contextele de viață în care te afli.

Sunt Alexandra Olteanu, coach și trainer, cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu oamenii, peste 500 de ore de coaching individual și de echipă și te invit la un Webinar Gratuit, luni, 8 iulie, de la ora 19:00 pentru a înțelege mai bine scenariul vieții tale și cum îți poți aduce valoare experiențelor prin care treci.

În cadrul webinarului vei afla:

  • Cum, prin cuvinte și comportamente simple, se înscriu scenarii care pot dura o viață;

  • Cum identifici blocaje în spatele tiparelor lingvistice și comportamentale;

  • Cum pot să accepti scenariul pe care îl ai;

  • Cum pot să schimbi scenariul, fără supărare și furie, și să te bucuri de o noua realitate.

Vom discuta împreună despre scenarii și modalități în care pot fi recunoscute, vom analiza variante de schimbare, vom exersa cum putem produce schimbare, atunci când ne dorim, dându-ne voie să simțim și să gândim în cel mai bun mod pentru noi.

Inscrie-te la webinarul - Scenarii de viață

IMPORTANT

Te rugăm să ne oferi acordul pentru a putea comunica cu tine, bifând căsuțele de mai jos.

Acord Marketing

Sunt de acord ca All to know să prelucreze datele mele cu caracter personal în scopuri de marketing direct, în vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente All to Know pentru mine.

DaNu

Îți vom trimite la timp link-ul către webinar, având rugămintea de a verifica căsuța de Spam din e-mail.
Îți poți schimba opțiunile în orice moment, printr-un mesaj la adresa de e-mail office@all-to-know.ro.
Pentru informații suplimentare despre termenii nostri de confidențialitate, vizitează site-ul nostru www.all-to-know.ro.