Va place sa vorbiti in public si aveti nevoie de mai multa informatie pentru ca data viitoare sa fiti mai convingator? Detineti arta oratoriei, insa va doriti un fine tuning folosind cateva „trick”-uri specifice?

Sau poate va e teama sa va prezentati ideile in public si va blocheaza emotiile? Poate ca reusiti sa treceti peste emotii, dar mesajul dumneavoastra nu ajunge in forma in care va doriti si simtiti ca nu sunteti perceput la justa valoare?

In oricare dintre situatii v-ati afla va oferim metode ce va vor fi de folos. Vom exersa impreuna tehnici individualizate ce tin de respiratie, atitudine si vocabular. Vom fixa target de public si vom dezbate „premisele audientei” pentru ca mesajele dumneavoastra sa isi atinga scopul.

Vom studia in detaliu limbajul non-verbal pentru a construi structuri de baza pentru public speaking astfel incat sa puteti avea curajul sa „infruntati” direct un public larg si pretentios. Va oferim secretele comunicarii cu impact, asa cum au fost deja verificate de noi in comunicare deschisa cu grupuri de pana la 600 de oameni. Permiteti-ne sa va demonstra!