Școala de coaching All To Know 18 Septembrie 2020 – Iunie 2021

Școala de coaching All To Know, aflată la a III-a ediție, este un program care formează și ține active aptitudinile de coaching, lărgește perspective și are o contribuție spectaculoasă în dezvoltarea personală.

Școala facilitează certificarea de coach autorizat prin diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării, pentru o profesie recunoscută nivel național și european. 

Școala de coaching All to Know se adresează :

– Managerilor, antreprenorilor, team leaderilor, specialiștilor în resurse umane care vor să-și dezvolte performanțele personale și ale echipelor pe care le coordonează;

– Psihologilor, sociologilor, consilierilor școlari, asistenților sociali, profesorilor, formatorilor sau specialiștilor din alte domenii conexe pentru a facilita relațiile cu beneficiarii;

– Profesioniștilor care oferă consultanță, coaching sau mentoring și doresc să își dezvolte competențele profesionale, să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, interacțiune și îndrumare a clienților lor;

– Celor care își doresc o dezvoltare personală sau celor care își doresc o reconversie profesională, transformând o curiozitate sau o pasiune într-o nouă carieră profesională.

Grupa se formează cu maximum 12 participanți astfel încât fiecare persoană să beneficieze de toată de atenția și îndrumarea. 

Programul are 4 module și durează aproximativ 12 luni. 

Trainer: Alexandra Olteanu – coach, trainer și terapeut cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu oamenii, peste 500 de ore de coaching, individual și de echipă.

https://www.linkedin.com/in/alexandra-olteanu-5a9133137/

Numărul total de ore în program este de 360, organizate astfel:

100 de ore – dezbaterea noțiunilor de bază, practică în ateliere

 • Un atelier de lucru (se desfășoară în general vineri de la  ora 14:00 – 19:00 și sâmbătă de la ora 9:00 la ora 17:00, o singură dată/modul)
 • Antrenament  în grup restrâns de lucru – 3 persoane + 1 supervizor- coach senior – minimum trei intâlniri pe modul, programul grupei este organizat în funcție de disponibilitatea participanților
 • Sesiune de  coaching individual cu un coach certificat:  1 sesiune cu rol de client și o sesiune cu rol de coach – programul este organizat în funcție de disponbilitatea celor doi.
 • Sesiuni de practică cu colegii de grupă

80 de ore  – peer coaching – ateliere de lucru în grup restrâns, cu supervizare, practică de coaching

20 de ore  – practică individuală cu un client

160 de ore – studiu individual + sesiuni de coaching cu un coach senior

Costul programului este 5100 ron. Plata poate fi efectuată per modul. 

Pentru obținerea certificării este necesară parcurgerea primelor  3 module.

Programul va începe pe 18 septembrie, iar costul integral al primului modul în valoare de 1275 ron, trebuie achitat până pe 10 septembrie. 

Pentru rezervarea locului este necesară achitarea unui avans de 50% din costul total al primului modul până la data de 31 august.

Plata va fi depusă în contul IBAN RO20RZBR0000060018953154 RONRaiffeisen Bank, Agenția Colentina, cu rugămintea de a trimite o dovadă a plății la adresa stefania.gugu@all-to-know.ro

Modulele de pregătire al programului vor fi desfășurate și în format on-line.

Fiecare modul durează 3 luni și are următoarea structură: 

Modulul I – Deprinderea procesului:

  • Asigură cunoașterea noțiunilor de bază despre coaching
  • Creează aptitudinile de comunicare eficientă
  • Asigură exercițiul corect pentru formarea unui mindset de creștere
  • Asigură principiile și instrumentele de bază în coaching
  • Asigură starea de prezență și exercițiul de atenție 
  • Creează baza  pentru abordare eficientă în lucrul cu oamenii

Modulul II – Decizii-Motivație- Perseverență

  • Asigură înțelegerea principiilor privind realitatea observatorului
  • Asigură înțelegerea noțiunilor de bază ale profilelor de personalitate
  • Tehnici specifice de coaching
  • Asigură nivelul teoretic și practic necesar pentru susținerea clienților în următoarele aspecte:
   • Capacitatea de a alege, luarea deciziilor
   • Identificarea motivației  și recompensa așteptată;
   • Exprimarea nemulțumirilor și evitarea criticii;
   • Reziliență;
   • Perseverență.

Modulul III – Susținerea în Performanță

 • Asigură recunoașterea principalelor scenarii de viață și abordarea corespunzătoare
 • Descoperirea măștilor
 • Asigură suportul pentru analiza corectă de costuri și depășirea blocajelor
 • Se concentrează pe următoarele aspecte:
  • Stabilitatea și dezvoltarea relațiilor; 
  • Căutarea și acceptarea oportunităților;
  • Exercitiul deliberat și susținerea în performanță;
  • Managementul performanței;
  • Orientarea profesională și dezvoltarea carierei;

Modulul IV

 • Asigură aprofundarea competențelor de susținere și comunicare în coaching
 • Inteligența spirituală și înțelegere holistică
  • Perspective despre energia cu care lucrăm și capacitatea de a susține
  • Planuri și instrumente subtile de lucru
 • Dezvoltarea capacității de a fi prezent 
 • Susținere în echilibrarea personală și controlul propriilor emoții în procesele de coaching
 • Conectare și lucru cu sine
 • Dezvoltarea puterii interioare

TESTIMONIALE

SCOALA DE COACHING ALL TO KNOW, editia 1 (2019 – 2020)

Fie ca vrei sa faci un pas important in dezvoltarea ta personala, invatand o noua modalitate de rezolvare a situatiilor diverse cu care te confrunti in fiecare zi, fie ca iti doresti o cariera de coach, iti recomand cu toata increderea Scoala de Coaching organizata de Alexandra.
As fi crezut ca cei 30 de ani de experienta in formarea de echipe, cu provocari multiple, cu rezolvari de situatii de la cele mai simple la cele mai complexe, cu participare la multiple training-uri de specialitate, m-au "echipat" cu tehnici si cunostinte suficiente despre felul in care poti ajuta o persoana sa performeze, sa isi gaseasca motivatia, sa se descopere pe sine. Cursurile sustinute de Alexandra la Scoala de coaching mi-au oferit o noua perspectiva, o abordare diferita, corenta si structurata. Alexandra face mai mult decat "sa livreze" un simpu curs de coaching... combina intr-un mod admirabil cunostinte vaste din psihologie si iti explica fiecare tehnica de coaching, cu exemple concrete, practice. La cursurile ei nu te plictisesti niciodata si nici nu iti trece prin minte sa verifici cat mai este ceasul... din contra.
Scoala de coaching este o investitie in tine, pe termen lung, iar Alexandra reuseste prin multa implicare si entuziasm sa ofere o experienta valoroasa fiecarui participant. Iti recomand din suflet acest curs, este pentru TINE!

Liliana DumitruDirector Contact Center, BRD GROUPE SOCIETE GENERALE

Sa lucrezi cu Alexandra Olteanu ( All to Know) este o bucurie. Alexandra este pur si simplu autentica si dupa parerea mea, intruneste o conditie esentiala, are experienta in lucrul cu oamenii, in dinamica echipelor, intelege presiunea rezultatelor, a KPIurilor si imbina foarte frumos aceasta experienta cu formarea teoretica si metodica.
Este pasionata de coaching si transmite asta si cursantilor ei; eu fiind un mare Toma cand am inceput anul trecut si ajungand azi sa aplic in viata privata sau profesionala cu entuziasm tehnici de coaching.
Multumesc Alexandra pentru perspectiva noua pe care mi-ai oferit-o pe parcursul celor trei module parcurse; astept cu mare interes continuarea calatoriei.
Succes!

Andreea NiculaeSenior Manager, ACCENTURE

Participarea la acest program a raspuns la nevoia mea de relatie si asta datorita, inainte de toate, a pozitionarii formatorului in raport cu noi. Am gasit intelegere, sustinere, implicare, daruire, generozitate, pasiune, expertiza, un cadru professional dar casual, convivial dar challenging. Aici lucrurile nu se fac cu manusi…se fac cu mainile goale, “in ring”. Aici nu e loc pentru cenzura neproductiva.

Marina BalulescuSuport Clienti, HONEYWELL

Ma bucur ca am optat sa vin la acest curs.
Am descoperit ca in viata mea prioritatea actiunilor trebuie sa se schimbe.
Esti o persoana deosebita si ai devenit un model pentru mine. Cursul este extraordinar. O sa-l recomand cu placere.

Aura PopaDirector Financiar Baumit

Programul Scoala de Coaching a fost mai mult decat mi-am imaginat:
- structura si in mod deosebit continutul au fost la superlativul absolute;
- bibliografia recomandata a acoperit toate posibilele dorinte de aprofundare a
domeniului;
- daca vocabularul nostru este mai limitat in ceea ce priveste descrierea cursului, nivelul final al fiecarui cursant este mai mult decat relevant

Mihaela IuhaszDirector Desfacere si Relatia cu Cientii Delta Glass

Modulele de coaching prezentate in cadrul ,,All to know", m-au facut sa înteleg si sa aplic diferit coaching-ul, fata de psihoterapie. Fiind psiholog, gandeam cu palaria de psiholog si dupa acest curs, s-a produs in mine o schimbare, arat personala, cat si profesionala.Toate activitatile, exemplele au fost abordate intr-o maniera facila si creativa, astfel incat sa integram insasi esenta coaching-ului. Am eliminat ,,de ce" din vocabularul meu, am realizat care poate fi puterea perspectivelor diferite si pot sa spun ca in urma cursului, sunt mai bogata. Recomand cu drag, ,, All to know, atat pentru partea de coaching, training sau consultanta. Din experienta personala, stiu ca alături de formatori scolii, veti gasi raspunsurile de cate aveti nevoie, indiferent de tema sau nevoiile pe care le aveti!

Cristina AtanasoaieiManager HR, Zaplo

Ma bucur nespus de mult ca am luat decizia de a urma Scoala De Coaching All To Know.
Iti multumesc pentru rabdarea, caldura, linistea si profesionalismul cu care ai raspuns zecilor de intrebari si iti multumesc ca m-ai ajutat sa ma intorc catre mine.
Stiu ca acesta este doar inceputul, insa acum,avand lentilele mai curate, voi vedea lumea din jur mai clar.

Adina BarbuManager Clinica Centrokinetic