Care este stilul dumneavoastra de management? Care sunt minusurile si plusurile stilului dumneavostra? De ce inclinati mai degraba spre un stil sau altul? Cum va influenteaza cultura de organizatie si echipa pe care o coordonati? Care sunt tipurile de echipa si cum le influentati sau cum va influenteaza acestea stilul de management?

Ce stil se potriveste unui anumit tip de echipa si in ce ciclu de viata? Cum trebuie alternate stilurile de management pentru mai multa eficienta? Cum poti aplica un stil de management individual, atunci cand este nevoie, si cum influenteaza el echipa?

Ne dorim ca prin acest curs sa puteti sa intelegeti mai bine propriul dumneavoastra stil, sa constientizati nevoiele echipei, sa va ajutam sa puneti in acord stitul dumneavostra cu tipologia echipei pe care o coordonati, sa dam eficienta maxima managementului dumneavoastra.

Am cunoscut si analizat echipe si manageri, am studiat comportamente individuale si de echipa, am gasit cheia unui management de succes, acum putem sa va oferim solutii. Permiteti-ne sa va demonstram!