Coaching Masters

Crește-ți valoarea ca profesionist în coaching!

Programul începe pe 15 noiembrie 2024

Un program ce durează 5 luni, în care îți este asigurată practică alături de profesioniști, feedback imediat, informații valoroase și sesiuni de co-dezvoltare.

Coaching Masters este un program care dezvoltă aptitudinile de coaching, activează motivația de a pătrunde mai profund în labirintul acestei profesii, duce la nivelul următor relaționarea cu cei cu care lucrezi și provoacă la nivel maxim capacitățile personale.

Numele meu este Alexandra și sunt formator de profesioniști în coaching. Școala de Coaching All To Know este deja un program recunoscut pentru calitatea informațiilor și pentru experiența practică pe care o oferă, reușind să aducă în mediul profesionist de coaching oameni care lucrează la dezvoltarea lor personală și care pot susține procese de coaching valoroase.

Povestea mea: drumul către excelență în coaching

Ca formator de profesioniști în coaching, am văzut cum mulți coachi certificați se confruntă cu diverse provocări. La începutul carierei mele, am simțit și eu aceleași nesiguranțe și mai ales lipsa de ghidării și a feedback-ului direct.

Mi-am dat seama că pentru a excela în coaching, nu este suficient să ai doar cunoștințe teoretice, ai nevoie de practică reală, feedback constant și oportunități de co-dezvoltare. Acesta este motivul pentru care am creat programul Coaching Masters.

Vreau să îți ofer exact sprijinul de care ai nevoie pentru a deveni un coach de succes, capabil să facă o diferență reală în viețile celor cu care lucrezi.

De ce ai nevoie de Coaching Masters?

Ești coach certificat și ai deja un portofoliu de clienți?

Coaching Masters îți oferă posibilitatea să îți dezvolți aptitudinile deja dobândite, să-ți lărgești perspectivele cu formulele experiențiale ale altor profesioniști în domeniu, să exersezi într-un cadru profesionist, cu feedback imediat și soluții multiple. Vei avea ocazia să aduci variante personale de soluționare care îi pot ajuta pe ceilalți și să câștigi valoare din perspectivele celor cu care lucrezi.

Coaching Masters oferă o excelentă oportunitate de co-dezvoltare, susținere și provocare profesională.

Ești coach certificat, însă nu ai putut aloca suficient timp pentru dezvoltarea ta în această zonă profesională?

Coaching Masters îți oferă oportunitatea să exersezi alături de profesioniști cu experiență, să reactivezi aptitudinile dobândite, să le aplici în practică, având parte de feedback direct, să ai access la perspective diferite și să te bucuri de experiențe valoroase.

Modulul I

Modulul II

Modulul III

Modulul IV - Coaching de Grup

Ce vei exersa?

  • Procese de coaching cu adevarat valoroase.
  • Acceptarea vulnerabilităților;
  • Încrederea în sine;
  • Ancorarea în proces;
  • Gestionarea corectă a bugetului energetic personal;
  • Capacitatea de a susține corect o persoană care înțelege că are nevoie de suport;
  • Abilitatea de a susține clientul în procesele de responsabilizare și implementare.

Summing Up:

Programul Coaching Masters este creat pentru a-ți dezvolta abilitățile de coaching la nivel profesional. Acesta oferă practică intensă, feedback imediat și sesiuni de co-dezvoltare, toate într-un format structurat pe parcursul a 5 luni.

Vei avea ocazia să colaborezi cu profesioniști experimentați, să îți perfecționezi tehnicile și să îți dezvolți noi perspective în coaching. Acest program te va ajuta să îți maximizezi potențialul și să îți crești încrederea în abilitățile tale de coach.

Ce vei câștiga?

Rezultatele vor fi vizibile foarte rapid, deoarece vei primi feedback imediat, corect și concret.

Care este investiția ta?

4400 lei
  • Investiția ta este de 4400 RON, costul unui modul fiind de 1100 RON.
  • Durata programului este de 5 luni, fiecare modul durează aprox o lună.
  • Vei investi aprox 12 ore de dezvoltare personală și profesională pe lună, prin participarea la ateliere și sesiuni de practică, supervizare și co-dezvoltare.

Investește în formarea ta și devino un coach profesionist cu impact!