Andreea Ivan, Director General Yves Rocher participantă la Școala de Coaching All to Know- ediția a II-a

Ce te-a motivat să iei parte la Școala de Coaching All to Know?

A.I. Dorința de a crește ca om și ca profesionist, și de a putea face același lucru cu oamenii din jurul meu, familie, prieteni, echipe. 

 Cum ți s-a părut experiența din cadrul programului și care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat?

A.I. O experiență inedită de a ne cunoaște mai bine, de a fi conștienți de ceea ce suntem și cum suntem. Și nu în ultimul rând, o experiența inedită pentru că am cunoscut oameni minunați cu care am rămas în contact și continuăm sa creștem împreună. Cel mai important lucru pe care l-am învățat: avem un potențial uriaș în noi, fiecare, iar coachingul este o metodă eficientă de a-l descoperi și a-l pune în valoare. 

Cum te-a ajutat coachingul în viața profesională și personală?

A.I. Gradul de acceptare și de încredere în viziuni și idei diferite a crescut substanțial. Am instrumentele necesare să dezvolt împreună cu echipele mele cele mai frumoase idei de dezvoltare. Iar calitatea vieții personale a crescut, fiind mai puțin în judecată și mai mult în acceptare.  

Cum ai descrie Școala de Coaching All to Know?

A.I. Deschide noi perspective spre ideea că tot ce ne dorim este posibil. 

Ce ar trebui să știe viitorii participanți care ar dori să se înscrie la Școala de Coaching All to Know?A.I. Să vină curioși, deschiși emoțional și intelectual, și totul o să se întâmple natural.

Distribuie pe Facebook