Daniela Cristina Atanasoaiei, Psiholog participantă la Școala de Coaching All to Know – ediția I

Ce te-a motivat să iei parte la Scoala de Coaching All to Know?

D.A. Cea mai importantă motivație pe care am avut-o a fost faptul că am vrut sa pornesc într-o călătorie de cunoaștere aprofundată a ființei mele. De asemenea, mi-am dorit să adaug o nouă valoare experienței mele profesionale cât și personale necesare pentru desăvârșirea mea ca om.

Cum ți s-a părut experiența din cadrul programului și care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat?

D.A. Experiența a fost formidabilă! Cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost să descopăr că purtăm în noi comori ascunse și că prin întrebarea potrivită le putem explora și valorifica.

Cum te-a ajutat coachingul în viața profesională și personală?

D.A. Coachingul m-a ajutat în primul rând să îmi explorez mai bine personalitatea și să descopăr noi posibilități. Să înțeleg că întrebarea potrivită poate fi o baghetă magică care pusă la momentul potrivit și sub forma potrivită ne transformă orice îndoială într-o certitudine sau orice adevăr într-o alegere.

 Cum ai descrie Școala de Coaching All to Know?

D.A. Profesionalism, Inovație și Autenticitate!

Ce ar trebui să știe viitorii participanți care ar dori să se înscrie la Școala de Coaching All to Know?D.A. Pe piață sunt multe centre de formare care promit multe, dar realitatea este ușor diferită. Recomand All to know pentru că realmente reprezintă un mix perfect între teorie, practică, explorare și testare. Ce pot să spun unui participant care ar vrea să se înscrie la All to know ar fi să o facă dacă îți dorește să simtă prin toate simțurile procesul de coaching, să primească instrumentele cu care să-și poate schimba viața și implicit și pe a celorlalți. Garantat această experiență vă va îmbogăți în moduri nebănuite! 

Distribuie pe Facebook