influenta-si-control

Influenta si Control

Suntem atacati permanent de mii de stimuli care ne determina o forma automata de reactie, actionam conform unor mecanisme pe care nu le intelegem si cu care nu suntem intotdeauna in consens, insa ne este dificil sa controlam propriile comportamente. In acelasi timp, ne dorim sa avem impact asupra celorlalti, sa putem declansa resorturi care sa determine rezultatele asteptate in comportamentele oamenilor din jurul nostru, atat in viata personala, cat si profesionala.

Ce ne poate ajuta sa amplificam puterea noastra de convingere ? Ce trebuie sa stim ca sa ne putem apara de influentele care determina comportamente neconforme cu dorintele noastre reale ? Cum putem sa avem impact asupra celorlalti astfel incat sa gasim solutii la nevoile noastre fara a agresa ? Este suficient doar sa stiu si sa inteleg sau trebuie sa actionez in mod educat asupra mecanismelor psihologice si emotionale care determina comportamentele dorite ? Cum pot sa-mi exersez abilitatile de influenta si control ?

Iata parte din intrebarile la care putem sa raspundem prin workshopul dedicat influentei si controlului propus de All To Know, un atelier practic cu exercitii bazate pe informatii specifice de tipologie umana, comportament, stimulare a intuitiei si intelegerea principiilor influentei.

Obiective:

O mai buna constientizare de sine si intelegere a celorlalti

Intelegerea mecanismelor care determina comportamentele

Asimilarea instrumentelor de control

Exercitii practice de intuitie si control

 

Mijloace:

Notiuni teoretice despre psihologia persuasiunii

Instrumente specifice de influenta si control

Studii de caz

Role play

Jocuri de echipa care faciliteaza invatarea

 

Follow up :

La 60 de zile dupa finalizarea training-ului

Analiza si feedback detaliate pentru fiecare persoana care participa la program

Recomandari individuale si de echipa

 

Capacitatea de a influenta si controlul asupra propriului comportament trebuie sa devina o arta, All To Know va poate transforma in artisti, permiteti-ne sa va demonstram

Distribuie pe Facebook