Andreea Niculae, Associate Director – Accenture, participant al Școlii de Coaching All to Know

 – Îmi doresc să fiu mai  mulț un coach pentru aceștia decât un șef –

  1. Ce anume te-a motivat să iei parte la Școala de Coaching All to Know?

De 20 de ani lucrez în consultanță, atât în zona de vânzare cât și în zona de livrare – ceea ce presupune să fi extrem de direcțională, să găsești soluția, workaround-ul, quickwinn-ul. A fost plăcut să descopăr pe parcursul ședințelor mele individuale cu Alexandra Olteanu că există și altfel de abordări prin care poți să ajungi la rezultatul dorit – într-o anume măsură practicăm câteva dintre instrumente cu echipele mele de livrare și chiar și cu anumiți client – însă a fost extrem de reconfortant să nu fie nevoie să vin cu soluții.

  1. Cum ți s-a părut experiența din cadrul programului și care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat?

Acest curs a venit pentru mine ca o gură de oxygen. A fost … REVIGORANT, atât prin prisma descoperirii unor tehnici și instrumente noi cât și, mai ales, personal. După mulți ani în care m-am dedicat exclusiv copilului meu, familiei și profesiei – am reușit să găsesc un timp și un spațiu doar pentru mine în care să împărtășesc și să învăț, iar grupul din care am făcut parte a fost extrem de plăcut.

  1. Care simți că este cel mai important lucru pe care l-ai învățat?

Să fac pause, acel „așa și …” este important în toate relațiile noastre. Să îi oferi interlocului tău spațiul de a-și spune povestea în ritmul său, iar ție ca și couch să îl însoțești doar în călătoria să spre poveste, spre întrebări, fără să îi oferi soluția ci doar un spațiu sigur de exprimare și experimentare.

  1. Cum te-a ajutat coaching-ul în viața personală?

M-a ajutat și încă mă mai ajută când îmi iau fiul supărat de la școală pe vreo miza importantă pentru el că a pierdut o partidă de fotbal sau o dispută cu un coleg. Mă ajută să ascult, să îl îndrum în a-și exprima mai întâi disconfortul pentru a se elibera de emoție, apoi să îl ghidez înspre soluție

  1. Cum a contribuit coaching-ul în viața ta profesioanlă?

Mi-a întărit deja un anume mod de a lucra cu colegii mei – îmi doresc să fiu mai mulț un coach pentru aceștia decât un șef – și mă ajută mult instrumentele pe care le-am învățat când trebuie să fiu lângă ei când se confruntă cu situații dificile, când se simți lipsiți de resurse sau pur și simplu când trebuie să le transmit un anume feedback

  1. Cum ai descrie Școala de Coaching All to Know?

E un spațiu intim, de creștere, unde ești tratat cu respect, apreciere și multă implicare

  1. Ce ar trebui să șție viitorii participanți care doresc să se înscrie la Școala de Coaching All to Know?

Că se vor distra, că vor descoperi lucruri noi despre sine. Dacă îți dorești să aduci mai mult echilibru în viața ta și să îți atingi obiectivele mai ușor te invităm să dai click pe linkul de mai jos pentrua a afla mai multe detalii despre Școala de Coaching All to Know.

<< Află mai multe detalii >>

Distribuie pe Facebook