Aura Popa, Director Financiar – Baumit România, participant al Școlii de Coaching All to Know

 

 – Pot intui mai bine ce se ascunde în spatele anumitor comportamente și răspunsuri

 

  1. Ce te-a motivat să iei parte la Școala de Coaching All to Know?

Dornică să mă dezvolt atât personal cât și profesional, am urmat cursul de coaching al Școlii All to Konw la recomandarea unei bune prietene care a beneficiat de acest curs la o ediție anterioară.

  1. Definește într-un cuvânt  experiența din cadrul programului.

Progres.

  1. Care simti ca este cel mai important lucru pe care l-ai învățat?

Am învățat că oamenii sunt foarte diferiți, că fiecare are ritmul lui și felul lui de a fi   înnăscut și învățat , ceea ce m-a ajutat să devin mai tolerantă atât cu mine cât și cu ceilalți.

  1. Cum te-a ajutat coachingul în viața personală?

Este un curs care îmbină foarte bine dezvoltarea personală cu cea profesională.  M-a ajutat să mă cunosc mai bine, să abordez probleme pe care le-am evitat o bună perioada de timp și să fac pace cu ele, am învățat să nu mă mai învinovățesc pentru tot și să devin mai detașată.

  1. Cum a contribuit coaching-ul în viața ta profesioanală?

Am dobândit o comunicare eficientă cu colegii de muncă. Pot intui mai bine ce se ascunde în spatele anumitor comportamente și răspunsuri, sunt mai tolerantă cu aceștia și direcționez acțiunile spre rezolvarea problemelor, dar și pentru a-i determina pe aceștia să dobândească o mai mare claritate în scopurile lor.

  1. Cum ai descrie Școala de Coaching All to Know?

Recomand Școala de Coaching All to Know și pe Alexandra. I-am recomandat și fetei mele să urmeze cursurile, ceea ce arată cât de mult apreciez serviciile aceste școli.

  1. Ce ar trebui să știe viitorii participanți care doresc să se înscrie la Școala de Coaching All to Know?

Trebuie să știe că dacă ei sunt deschiși vor beneficia foarte mult de pe urma acestui curs.

Dacă îți dorești să aduci mai mult echilibru în viața ta și să îți atingi obiectivele mai ușor te invităm să dai click pe linkul de mai jos pentrua a afla mai multe detalii despre Școala de Coaching All to Know.

<< Află mai multe detalii >>

 

 

 

Distribuie pe Facebook