Care sunt principalele abordări în coaching?

Există multe tipuri de abordări în coaching. Un coach ar putea aborda un anumit obiectiv în funcție de client, de nevoia acestuia și de contextul în care se află. Îți prezentăm câteva dintre cele mai frecvente abordări în coaching.

Life coachingSe adresează orcărei persoane de orice vârstă sau profesie.

Se pune accent pe crearea unei vieți mai împlinite, identificarea valorilor, principiilor, scopurilor,  recunoașterea barierelor și a limitărilor cu scopul de acționa în mod eficient spre atingerea obiectivelor personale.

Business CoachingSe adresează antreprenorilor.

Se pune accentul pe creștere și îndeplinirea obiectivelor profesionale și organizaționale, identificarea obiectivelor pentru viitor, îmbunătățind în același timp operațiunile actuale.

Executive Coachingse adresează directorilor, managerilor și team leaderilor.

Se concendrează pe îmbunătățirea abilităților de leadership, gestionarea schimbărilor organizaționale, găsirea echilibrului între muncă și viața persoanlă și managementul de personal și de performanță.

Internal Coaching  se adresează  angajaților dintr-o organizație.

Se pune accentul pe îmbunătățirea eficacității și performanței la locul de muncă, pe managementul stresului, meanegementul conflictelor, eficientizarea comunicării și a lucrului în echipă, identificarea punctelor forte și a oportunităților de dezvoltare ale angajaților.

Career Coaching – se adresează persoanelor de orice tip care lucrează  sau cei care sunt în căutarea unui nu loc de muncă.

Se pune accentul pe identificarea punctelor tari, a pasiunilor și intereselor individuale, stabilirea viziunii și a obiectivelor în carieră, clarificarea în vederea stabilrii domeniului de activitate și accelerarea parcursului în carieră.

Dacă îți dorești să aduci mai mult echilibru în viața ta și să îți atingi obiectivele mai ușor te invităm să dai click pe linkul de mai jos pentrua a afla mai multe detalii despre Școala de Coaching All to Know.

<< Află mai multe detalii >>

Distribuie pe Facebook